Wed op de val, win een Dead Arm!

Polderutopie geeft een fles ontzettend lekkere wijn met een toepasselijke naam – Dead Arm – weg aan diegene die die het beste weet te voospellen wanneer dit kabinet gaat vallen. En doet er nog een fles bij als diegene weet te raden hoe het kabinet aan zijn einde komt!

Als je mee wilt doen, plaats een reactie.

NB lees de spelregels hieronder!

Spelregels:

1. Noem het aantal dagen. We tellen vanaf de dag dat het kabinet op het bordes staat: de dag 0. Je mag ook een negatief getal noemen, wat wil zeggen dat het kabinet een ‘voorval’ maakt.

2. Vertel waardoor het kabinet valt. Welk onderwerp wordt het struikelblok, wie trekt de stekker eruit?

3. De winnaar is diegene die het meest dichtbij in de buurt zit met zijn voorspelling. Je hoeft dus niet het exacte aantal dagen te voorspellen, en er komt hoe dan ook een winnaar.

4. Wanneer de persoon A x dagen te weinig en de persoon B x dagen te veel heeft voorspeld, wint de pesoon A. (ja, dat is best willekeurig, maar iemand moet winnen….)

5. Wanneer meerdere mensen hetzelfde aantal dagen noemen, wint diegene die als eeste het (bijna) juiste aantal dagen heeft voorspeld.

6. De reacties zijn publiek, je e-mail niet.

7. Na de val neemt de Polderutopie contact op met de winnaar voor de felicitaties en om het adres te vragen.   

Veel spelplezier!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Wed op de val, win een Dead Arm!

 1. Rob zegt:

  0, het CDA congres gaat niet akkoord. Een negatief getal lukt niet, omdat het nooit op het bordes komt.

  Wow, wat ben ik toch een optimist (want ik ga winnen)

 2. Jacco zegt:

  Wanneer wordt het beschouwd als gevallen.

  Als Rutte in de 2e Kamer een motie van wantrouwen binnen krijgt of wanneer hij de volgende dag naar de Koningin gaat of wanneer zij het aanvaardt?

 3. Joost Maas zegt:

  Een helaas vooral op hoop gebaseerde voorspelling: door alle interne troubles en het niet kunnen vinden van voldoende goede kandidaten voor provinciale Staten en 1e Kamer verliest de PVV gigantisch bij de verkiezingen op 17 maart. Hierdoor ziet de opositie in de 1e kamer de kans schoon en valt het kabinet tijdens de 1e kamer vergadering op 19 april bij het Europa debat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

34,325 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>